Leírás és Paraméterek
- 100%-BAN HIDROLIZÁLT TEJSAVÓFEHÉRJÉBŐL
- HOZZÁADOTT GLUTAMINNAL ÉS ARGININNEL
- CUKORMENTES
- GLUTÉNMENTES
- PÁLMAOLAJ-MENTES
A hidrolizált fehérje
A tejsavófehérje sportolói körökben az egyik legnépszerűbb fehérjeforrás. A tejsavófehérje koncentrátumok és izolátumok a feldolgozottságuk mértékében eltérnek egymástól, a termékben található hidrolizált izolátum esetében alkalmazott hidrolizáció folyamata ugyanakkor "előemészti" a fehérjét rövidebb aminosav láncokra. A metabolizmus során a rövidebb aminosav láncú fehérjék könnyebben szívódnak fel. Ez különbözteti meg a tejsavó hidrolizátumot a többi tejsavófehérjétől.
A tejsavófehérje koncentrátum és izolátum együttesét tartalmazó termékekkel szemben a 100% HYDRO ISOLATE hidrolizált formában tartalmazza a tejsavófehérjét.
A 100% HYDRO ISOLATE-ben található fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához**
Kombináld edzés után VitarGO!-val, hogy a kulcsfontosságú fehérjék mellett szénhidrát utánpótláshoz is jussanak az edzésben elfáradt izmok.
Δ <0,5 g cukor/100 ml fogasztásra kész italban.
ΔΔ Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
** Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.
Adagolási javaslat:Keverj össze napi 1 adag (23g, 2/3 adagolókanál) 100% Hydro Isolate port 250 ml hideg vízzel. Edzésnapokon edzés után, pihenőnapokon tetszés szerinti időpontban fogyaszd.
Allergén információ:Tejet és szóját tartalmaz. Tej, tojás, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Figyelmeztetés:A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartantó!
Tápanyagtartalom
Eper : Instant tejsavófehérje izolátum 85% [tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer: lecitinek (szója)], aromák, L-glutamin 5,3%, L-arginin 1,2%, étkezési só, cékla koncentrátum por [maltodextrin, cékla koncentrátum, étkezési sav (citromsav)], sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K), étkezési sav (almasav).