Weboldalunkon Sütiket ("Cookie"-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk Önnek. Ön ezt a Sütik engedélyezése gombra kattintva elfogadja. 
Termékek Menü
SUPPLEMENTSHOUSE.HU Táplálékkiegészítők Webáruháza

Adatvédelem

Adatvédelem és adatkezelési szabályzat

 

Jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse webáruházunk által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket.

 

 

1. Röviden

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk.
DM levelet csak külön hozzájárulás esetén küldünk. Rendszerüzenetet anélkül is küldhetünk.
Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.
Harmadik félnek személyes adatokat csak hozzájárulással adunk át.
Bárkinek felvilágosítást adunk a róla tárolt adatokról, ha ezt írásban kéri e-mail címünkön.
A személyes adatok törlését e-mail címünkön keresztűl lehet kérni.

 

2. Bevezetés

 

A Supplementshouse.hu (Főnix-Shield Kft., Székhely: 1027 Budapest, Ganz u. 5..; Adószám: 25163630-2-41;webshop@supplementshouse.hu; a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.

 

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a webshop-használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.
Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.

Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezelése

az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából szükséges, vagy
az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából szükséges, és ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll.


A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

Ha az érintettek személyes tájékoztatása lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna (mint például jelen esetben egy webshopon), a tájékoztatás megtörténhet az alábbi információk nyilvánosságra hozatalával is:
a) az adatgyűjtés ténye,
b) az érintettek köre,
c) az adatgyűjtés célja,
d) az adatkezelés időtartama,
e) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,
f) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak és jogorvoslati lehetőségeinek ismertetése, valamint
g) ha az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételének van helye, az adatkezelés nyilvántartási száma.

 

Jelen adatkezelési tájékoztató az alábbi weboldalak adatkezelését szabályozza: Supplementshouse.hu és a fenti tartalmi előíráson alapul. A tájékoztató elérhető az alábbi oldalról: Adatvédelmi Nyilatkozat

 

A tájékoztató módosításai a fenti címen történő közzététellel lépnek hatályba. A tájékoztató egyes fejezetcímei mögött megjelenítjük a jogszabályi hivatkozást is.
 

 

2. Kezelt személyes adatok és azok felhasználása

Regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:
- Teljes név
- E-mail
- Telefonszám
- Jelszó
- Szállítási adatok (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám)
- Számlázási adatok( számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám)

Regisztráció nélküli vásárlás során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:
- Teljes név
- E-mail
- Telefonszám
A választott átvételi és fizetési módtól függően pedig (amennyiben nem helyi átvételt választ) az alábbiakat:
- Szállítási adatok (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám)
- Számlázási adatok( számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám)

Az adatkezelés célja a webáruházban elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. Vásárlás és regisztráció esetén is a Felhasználó adatai kizárólag a megrendelés teljesítése, annak későbbi bizonyítása tároljuk. Hírlevélre történő feliratkozás esetén hírlevél küldés céljából is felhasználásra kerülnek a Felhasználó adatai.

 

A tárolt adatokhoz munkatársaink és a logisztikát kiszolgáló munkatársaink férnek hozzá és kezelik. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni.

 

Az adatokat a webáruház fennállásáig tároljuk. Regisztrációt, és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor módosítjuk, állapotáról tájékoztatjuk vagy töröljük.

A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy, vagyis a Felhasználó felel. Bármely Felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást, ellenkező esetben annak esetleges követzetményeiért felelőséget vállal.

 

3. Hírlevelek

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is, amelyre kattintva egyszerűen elvégezhető a hírlevélről történő leiratkozás.

 

4. Sütik (cookie-k)

Webáruházunk működésének alapfeltétele a sütik használatának engedélyezése. Céljuk:

Felhasználók beazonosítása, vagyis a felhasználó fiókjának kezelését teszi lehetővé (pl.: regisztrált felhasználó be tud jelentkezni a webáruházba).
Kosár kezelése, összeválogatott tartalmának megőrzése.
Legutóbb megtekintett termékek megőrzése.
Google Analytics (statisztika)

 


5. Vonatkozó jogszabályok

5.1 A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;

5.2 Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;

5.3 Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;

5.4 226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az

azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;

5.5 Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.
 

 

6. Egyéb rendelkezések

6.1 Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságáról gondoskodjunk, hogy illetéktelen személyek kezébe ne kerüljön, megakadályozzuk azok megsemmisülését.

6.2 Minden olyan esetben, amely során az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánjuk felhasználhaszni az adatokat, erről a Felhasználót tájékoztatjuk, előzetesen hozzájárulását kérjük.

6.3 Fenntartjuk a jogot jelen adatvédelmi szabályzat egyoldalú módosítására.

 

 

7. Jogorvoslat

 

Amennyiben azt tapasztalja, hogy nem az itt megjelöltek és jogszabályok szerint kezeljük adatait, kérelmét benyújthatja hozzánk e-mail címünkön. Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: http://www.naih.hu

 


Adatkezelés nyilvántartási szám:
folyamatban
 

2014.01.03

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

Gyártók
Facebook