Leírás és Paraméterek
Finom, könnyen oldódó és intenzív ízvilágú tejsavó fehérje koncentrátum, -és izolátum komplex, Digezyme® emésztőenzimmel.
Tejsavófehérje- izolátummal megerősítve a magasabb és tisztább fehérjetartalomért
• Magas fehérjetartalom
• Krémes, intenzív ízvilág, tökéletes oldódás
• Hozzáadott DigeZyme® emésztőenzimmel
• Hozzáadott aminosavakkal
• Szójamentes, aszpartámmentes, pálmaolajmentes
Termékünk tökéletes választás számodra, ha:
• Egészségesen, kiegyensúlyozottan próbálod élni mindennapjaidat
• Céljaid között szerepel a tiszta izomtömeg fenntartása, növelése
• Diétád során nagy hangsúlyt fektetsz a minőségi, magas fehérjebevitelre
Javasolt adagolás: Keverjen össze egy adagot (32 g - egy adagolókanál) ízlése szerint 250-300 ml vízzel vagy alacsony zsírtartalmú vagy növényi tejjel.
Figyelmeztetés: Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!
Tápanyagtartalom
Összetevők:
Adag: 32g |
Adag a termékben: 31 (1000 g) |
|||
|
100 g |
32 g |
RI%* |
|
Energia |
1690 kJ/399 kcal |
541 kJ/128 kcal |
6.4% |
|
Zsír |
4.3 g |
1.4 g |
2.0% |
|
- amelyből telített zsírsavak |
2.4 g |
0.8 g |
3.9% |
|
Szénhidrát |
12 g |
3.9 g |
1.5% |
|
- amelyből cukrok |
6.1 g |
1.9 g |
2.2% |
|
Rost |
0.8 g |
0.3 g |
-% |
|
Fehérje |
78 g |
25 g |
50% |
|
Só |
0.94 g |
0.30 g |
5% |
|
*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal) |
Összetevők listája (Apple Pie – Almás pite ízesítés): Instant tejsavófehérje koncentrátum [tejből (emulgeálószer: napraforgó lecitin)], tejsavófehérje koncentrátum (tejből), glicin, sovány tejpor, maltodextrin, aroma (almás pite), étkezési só, sűrítőanyag (xantán gumi), L-taurin, L-glutamin, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), színezék (ammónia szulfitos karamell), Digezyme® enzim-komplex (afla-amiláz, semleges proteáz, celluláz, laktáz, lipáz).