Leírás és Paraméterek
MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE ITALPORT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz kell hozzá. A fehérjeporok készülhetnek tejből, lehetnek állati vagy növényi eredetűek, vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
Miért ajánljuk az Iso Whey Zero italpor-t?
- Native Whey Isolate alapanyaggal
- Magas fehérjetartalom
- Hozzáadott aminosavakkal: L-glutamin és BCAA
- Cukor1-, laktóz-2 és gluténmentes3
- Pálmaolajmentes
- Tartósítószer-mentes
- 88 mg koffeintartalom adagonként4
- Gyorsan és egyszerűen elkészíthető
- Széles ízválasztékkal
- Sokféle kiszereléssel elérhető
- Cukormentes: 0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész italban.
- Magasabb hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.
- Gluténmentes az Európai unió szabályozásának megfelelően.
- Kizárólag a Caffé Latte ízű termék esetében.
ZÉRÓ A KOMPROMISSZUMOKNAK
Magas fehérjetartalma miatt egyértelmű választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek az izomtömegük megtartása és annak növelése érdekében. Ugyanakkor cukormentes fehérjeitalporként szintén népszerű a diétázók körében is. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
A FEHÉRJE, MINT TÁPANYAG
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Hozzájárul az izomszövet fenntartásához és növekedéséhez*. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, ha fogyni szeretnénk vagy ha idősödünk.
*Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által jóváhagyott állítás.
A Native Whey Isolate-ünket közvetlenül friss tejből állítják elő, pasztörizálást követően, alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel, majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérje-struktúra megőrzi teljesebb formáját, illetve immunglobulin (antitest) és laktoferrin (immunrendszer része) mennyisége is jobban megőrizhető.
MI A LAKTÓZINTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktózintolerancia alakul ki.
Kiknek ajánljuk az Iso Whey Zero italpor-t?
- Aktív életmódtól az élsportig, nőknek, férfiaknak egyaránt
- Azoknak, akik napi fehérje bevitelüket szívesen egészítik ki egy fehérje italporral
- Várandósság idején, főleg a 2. és a 3. trimeszter alatt és az anyatejes táplálás első 6 hónapjában magasabb a szervezett fehérjeigénye, ezekben az időszakokban is jó választás ez a fehérjeitalpor
- Laktózérzékenyeknek is
- Gluténérzékenyeknek is
- Vegetáriánusok is nyugodtan választhatják
Javasolt adagolás: Keverjen el keverőpalackban 1 adag (25 g = 1 adagolókanál a felső jelzésig töltve = 2 púpos evőkanál) port 200 ml vagy 350 ml2 vízzel. (Magasabb hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.) Edzésnapokon fogyasszon 1 adagot reggel és 1 adagot közvetlenül edzés után, pihenőnapokon 1 adagot reggel és egy adagot délután.
FIGYELMEZTETÉSEK:A Caffé Latte ízű változat koffeint tartalmaz. Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott.A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Tápanyagtartalom
Black biscuit ízű:
tejsavófehérje izolátum 88% [tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer: lecitinek (szója)], keksz darabok 3% [rizsliszt, cukor, kukorica keményítő, finomított kókuszolaj, zsírszegény kakaópor, glükózszirup, étkezési só, sűrítőanyag (guargumi), térfogatnövelő szerek (ammónium-hidrogén-karbonát, nátrium-hidrogén-karbonát), aroma], L-glutamin 2,5%, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, szacharóz, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], aromák, emulgeálószer: lecitinek (szója), sűrítőanyagok (karragén, xantángumi), étkezési só, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), L-leucin 0,2%, édesítőszer (szukralóz), L-izoleucin 0,1%, L-valin 0,1%.
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült. **Laktózmentes: <0,1 g laktóz/100 ml fogyasztásra kész italban. Cukormentes: <0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész italban. Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
1Alluravörös AC és tartrazin: a gyermekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat.