Leírás és Paraméterek
Miért ajánljuk az Iso Whey Zero italpor-t?
- Native Whey Isolate alapanyaggal
- Magas fehérjetartalom
- Hozzáadott aminosavakkal: L-glutamin és BCAA
- Cukor1-, laktóz2- és gluténmentes3
- Pálmaolajmentes
- Tartósítószer-mentes
- 88 mg koffeintartalom adagonként4
- Gyorsan és egyszerűen elkészíthető
- Széles ízválasztékkal
- Sokféle kiszereléssel elérhető
- Cukormentes: 0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész italban.
- Magasabb hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.
- Gluténmentes az Európai unió szabályozásának megfelelően.
- Kizárólag a Caffé Latte ízű termék esetében.
A teljesítményed az alapanyagoknál kezdődik!
A Native Whey Isolate-ünket közvetlenül friss tejből állítják elő, pasztörizálást követően, alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel, majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérje-struktúra megőrzi teljesebb formáját, illetve immunglobulin (antitest) és laktoferrin (immunrendszer része) mennyisége is jobban megőrizhető.
ZÉRÓ A KOMPROMISSZUMOKNAK
Magas fehérjetartalma miatt egyértelmű választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek az izomtömegük megtartása és annak növelése érdekében. Ugyanakkor cukormentes fehérjeitalporként szintén népszerű a diétázók körében is. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
MI A LAKTÓZINTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktózintolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktózérzékeny.
A FEHÉRJE, MINT TÁPANYAG
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez*. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, ha fogyni szeretnénk vagy ha idősödünk.
*Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által jóváhagyott állítás.
MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE ITALPORT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz kell hozzá. A fehérjeporok készülhetnek tejből, lehetnek állati vagy növényi eredetűek, vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
- Aktív életmódtól az élsportig, nőknek, férfiaknak egyaránt
- Azoknak, akik napi fehérje bevitelüket szívesen egészítik ki egy fehérje italporral
- Várandósság idején, főleg a 2. és a 3. trimeszter alatt és az anyatejes táplálás első 6 hónapjában magasabb a szervezett fehérjeigénye, ezekben az időszakokban is jó választás ez a fehérjeitalpor
- Laktózérzékenyeknek is
- Gluténérzékenyeknek is
- Vegetáriánusok is nyugodtan választhatják
Javasolt adagolás: Keverjen el keverőpalackban 1 adag (25 g = 1 adagolókanál a felső jelzésig töltve = 2 púpos evőkanál) port 200 ml vagy 350 ml** vízzel. (**Maximális hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.) Edzésnapokon fogyasszon 1 adagot reggel és 1 adagot közvetlenül edzés után, pihenőnapokon 1 adagot reggel és egy adagot délután.
Figyelmeztetések: Caffé latte ízű termék magas koffeintartalmú. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. (44 mg koffein/100 ml, vagy – maximális higítás esetén – 25 mg koffein/100 ml fogyasztásra kész ital.) A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Tápanyagtartalom
	 
Banán
| 1 adag: 25 g / Adagok száma a termékben: 72 | |||
| Tápérték adatok | 100 g | RI** (100 g) | 25 g | 
| Energia | 1561 kJ/ 368 kcal | 18% | 390 kJ/ 92 kcal | 
| Zsír | 1,8 g | 3% | <0,5 g | 
| - amelyből telített zsírsavak | 1,5 g | 7% | 0,4 g | 
| Szénhidrát | 2,9 g | 1% | 0,7 g | 
| - amelyből cukrok | 1,4 g | 2% | <0,5 g | 
| Fehérje | 84 g | 169% | 21 g | 
| Só | 0,91 g | 15% | 0,23 g | 
| **Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |||
Cukormentes: <0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész italban vízzel elkészítve.
	Gluténmentes: <20 mg glutén/kg fogyasztásra kész italban vízzel elkészítve.
| 
 | 100 g | 25 g | 50 g | 
| Laktóz | 0,96 g | 0,24 g | 0,48 g | 
Csökkentett laktóztartalmú: A termék legalább 64%-kal kevesebb laktózt tartalmaz a piacon levő hasonló termékek laktóztartalmához viszonyítva.
Teljes aminosav-tartalom 1 adagban (25 g)
| ESSZENCIÁLIS AMINOSAVAK (EAA) | |
| L-Hisztidin | 379 mg | 
| L-Izoleucin• | 1188 mg | 
| L-Leucin• | 2187 mg | 
| L-Lizin | 1857 mg | 
| L-Metionin | 475 mg | 
| L-Fenilalanin | 646 mg | 
| L-Treonin | 1307 mg | 
| L-Triptofán | 346 mg | 
| L-Valin• | 1150 mg | 
| 
 | 9535 mg | 
| FELTÉTELESEN ESSZENCIÁLIS AMINOSAVAK (CAA) | |
| L-Arginin | 507 mg | 
| L-Cisztein | 644 mg | 
| L-Glutamin és L-Glutaminsav | 4142 mg | 
| L-Prolin | 1117 mg | 
| L-Tirozin | 602 mg | 
| 
 | 7012 mg | 
| NEM ESSZENCIÁLIS AMINOSAVAK (NAA) | |
| L-Alanin | 968 mg | 
| L-aszparagin és L-aszparaginsav | 2163 mg | 
| Glicin | 362 mg | 
| L-Szerin | 961 mg | 
| 
 | 4454 mg | 
Összetevők: Tejsavófehérje izolátum {tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer [lecitinek (szója)]} 90%, L-glutamin 2,5%, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, cukor, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok)], aromák, sűrítőanyagok (cellulózgumi, xantángumi), étkezési sav (citromsav), étkezési só, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), L-leucin1 0,2%, édesítőszer (szukralóz), L-izoleucin1 0,1%, L-valin1 0,1%, színezék (tartrazin). Tartrazin: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
	1BCAA: elágazó szénláncú aminosavak.
	Tojást, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
                                                                                                 
                                                                                                