Leírás és Paraméterek
A Critical Whey Proteint a tejsavófehérje koncentrátum, a Whey Protein Isolate és a Hydrolysed Whey Protein egyedülálló keverékével fejlesztették ki. A tejsavófehérje-koncentrátumot ultra-szűrési technológiával állítják elő, amely magas fehérjét és elágazó láncú aminosavakat (BCAA) tartalmaz. A tejsavófehérje-izolátum a legmagasabb minőségű fehérje, amelyet keresztáramú mikroszűréssel állítanak elő. A hidrolizált tejsavófehérje egy előre emésztett fehérje, amely enzimatikusan peptidekre bomlik le. Ezek a magas biológiai értékű és könnyen emészthető fehérjék támogatják az izomzat növekedését és fenntartását.¹ A
Critical Whey Protein 21 g fűvel etetett tehenekből származó fehérjét, 4,8 g természetesen előforduló BCAA-t és 4 g glutamint tartalmaz adagonként. Kritikus tejsavófehérjeHalal-tanúsítvánnyal rendelkezik, és remek ízű shake-et készít – csak adja hozzá vízhez vagy alacsony zsírtartalmú tejhez.
- Finom íz és azonnal keveredik
- Magas szintű fehérje és BCAA biztosítása
- A tételt az Informed-Sport sportolók számára tesztelte
- Halal minősítésű termék
Javasolt adagolás: Keverjen el 2 kanál (30 g) fehérjeport 250-500 ml vízzel vagy tejjel, és jól rázzuk fel. Fogyassza közvetlenül edzés után, vagy edzés nélküli napokon egész nap.
Figyelmeztetés: A termék használata előtt konzultáljon szakképzett egészségügyi szakemberrel, ha Ön 18 év alatti, terhes vagy szoptat, vagy ha bármilyen ismert vagy gyanított egészségügyi állapota(i), vagy vényköteles vagy OTC gyógyszer(eke)t szed. Nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. Tárolja ezt a terméket hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. A minőségmegőrzési dátumot és a tételszámot lásd a címkén.
Tápanyagtartalom
Összetevők:
CSOKOLÁDÉS TEJSHAKE
tejsavófehérje-koncentrátum ( szójalecitin ) , ISO-XP tejsavófehérje-izolátum (tej), hidrolizált tejsavófehérje ( tej ), csökkentett zsírtartalmú kakaópor , aroma, édesítőszer (szukralóz). CITROMOS SAJTTORTA Tejsavófehérje-koncentrátum (tej) ( szójalecitin ), ISO-XP tejsavófehérje-izolátum ( tej) hidrolizált tejsavófehérje ( tej ), aroma, édesítőszer (szukralóz).