Barion Pixel
Weboldalunkon Sütiket ("Cookie"-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk Önnek. Ön ezt a Sütik engedélyezése gombra kattintva elfogadja. 

Cukormentes Almás Brownie

 

HOZZÁVALÓK:

 

300 g alma

1 db tojás

1 evőkanál kókuszolaj

1 mokkáskanál vaníliaaroma

100 ml víz

100 g liszt

50 g fehérjepor (Ide kattintva érhető el)

1 csipet só

2 evőkanál holland kakaópor (cukrozatlan)

½ csomag sütőpor

100 g eritrit (vagy xilit)

100 g cukormentes csoki

50 g pekándió vagy dió

 

ELKÉSZÍTÉS:

 

1.  Először is meghámozzuk és lereszeljük az almát egy tálba, majd hozzákeverjük a tojást, a kókuszolajat, a vaníliát és a vizet. 

2.  Egy másik edénybe kimérjük a lisztet, hozzákeverjük a fehérjeport, a sót, a kakaót, a sütőport és az édesítőt.

3. Összekeverjük a két tál tartalmát. Ha túl száraznak tűnik a massza, teszünk még hozzá egy kis vizet, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a keveréket.

4. Feldaraboljuk a csokit és a pekándiót, majd ízlés szerint megszórjuk vele a massza tetejét.

5. A  175 fokra előmelegített sütőbe, légkeveréses fokozaton, 20-25 perc alatt készre sütjük és a vége felé tűpróbával ellenőrizzük az állagát.

Végül a kész brownie-t kivesszük, és kb. 30 percig hűlni hagyjuk.

 

Elkészítési idő: 60 perc