Leírás és Paraméterek
Az e tápanyag alapján készült shake mennyei sűrű, bársonyos, édes kókuszos desszert, nem edzés utáni kiegészítő. Érezni lehet az összes várt jegyet, a tejcsokoládé és a természetes kókusz íz tökéletes harmóniáját. Kiválóan oldódik, finom tejjel, növényi tejjel és desszertek összetevőjeként zabkásaként is kozmikus reggeli élménnyé varázsolja.
A fehérjetermékekben található kókusz íze gyakran kiábrándító – ez azért van, mert a sokak által kedvelt kókusz ízét és aromáját a kókuszolaj, zsír megragadja, és nehéz megragadni zsírmentes aromában. Nincs jobb csapat a világon, amely a tökéletes kókuszfehérje-kiegészítőt megalkotná, mint a Bounty megalkotói (na jó, talán Rafaello is hasonló potenciállal rendelkezhet) – elkötelezettségüknek köszönhetően a Bounty kondicionáló összetétele kiegészíti a valódi kókuszolajat, ez a cseresznye (kókusz!) a tortán, amitől sikoltozni kezd: Megvan ez az íz!
Világosan le kell szögeznünk, hogy a Mars, a Mars Hi-Protein, a Snickers Hi-Protein és most már a Bounty Hi-Protein gyártója is nagy hangsúlyt fektet az autentikus ízre, a magasságokba mászva és hűen reprodukálja azt az ízt, amiért milliók őrültek meg. év - ez nem egy hétköznapi csokoládé-kókusz ízű kondicionáló, ez egyszerűen egy sima boldogító Bounty!
A legfontosabb információk a Bounty Hi-Protein fehérjeporról:
- magas fehérjetartalom (21 g adagonként),
- tökéletesen krémes, sűrű állagú
- a Bounty bár kellemes íze,
- nagy oldhatóság
- tökéletes sejk formájában, desszertek kiegészítőjeként.
Javasolt adagolás: 1 adag elkészítése: 35 g port keverjünk el 150 ml vízzel.
Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti (helyettesítheti) a változatos étrendet. A szervezet megfelelő működésének alapja a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód.
Tápanyagtartalom
Összetevők: fehérjekoncentrátum, teljes tejpor, zsírszegény kakaópor, kókusztejpor, aromák, finomított kókuszolaj, sűrítőanyagok (xantángumi, guargumi), cikóriagyökér rost, édesítőszerek (aceszulfám K és szukralóz), tojás,