Leírás és Paraméterek
Az OstroVit Animal 8 Proteins egy kiváló minőségű étrend-kiegészítő, amely nyolc állati eredetű fehérjéből álló komplexet tartalmaz, valamint ellátja a szervezetet laktáz enzimmel és DigeZyme® multienzimatikus komplexummal. Kényelmes por formájában, három ízletes ízváltozatban kapható készítmény, mely hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ez a termék sportolók és olyan emberek számára készült, akik értékes összetevőkkel szeretnék kiegészíteni napi étrendjüket.
Kiváló minőségű fehérjeforrás - Az étrend-kiegészítő egy adagja 28,3 g nyolc állati eredetű fehérjéből álló komplexet juttat a szervezetbe, amely 4,7 g BCAA-t és 10,8 g EAA-t tartalmaz.
Tolerase® L-laktázt tartalmaz – A kiegészítő egy adagja 200 FCC laktáz enzim forrása.
A DigeZyme® multienzimatikus komplex forrása - Az étrend-kiegészítő egy adagja 15 mg DigeZyme® multienzimatikus komplexet tartalmaz, amely alfa-amiláz, semleges proteáz, valamint laktáz, lipáz és celluláz forrása.
Ízletes ízváltozatok - A csokoládé, vanília vagy eper ízesítésű termék elkápráztatja a szájízt és egyedülálló élményt nyújt.
Hozzáadott cukor nélkül – A termék alacsony energiatartalmú édesítőszereket tartalmaz, ami hozzájárul az alacsonyabb energiatartalomhoz.
1 adag = 3 gombóc = 30 g .
Hatékonyság - A termék egy csomagja 23 adagot tartalmaz.
Kényelmes forma - A termék por alakban kapható és biztosítja az étrend-kiegészítő problémamentes ellátását - Csak keverj el egy adagot vízzel és kész!
OstroVit Animal 8 Proteins – értékes összetevők átfogó forrása
A fehérje egy makromolekuláris kémiai vegyület, amely aminosav-maradékokból áll, amelyeket peptidkötések kötnek össze. Minden élő szervezetben előforduló összetevő, és az emberi szervezetben a teljes testtömeg körülbelül 20%-át teszi ki. A fehérjéknek számos funkciója van, pl. építésben, szállításban vagy szabályozásban, és elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez.
Az OstroVit tejsavófehérjéket, például tejsavófehérje-koncentrátumot, tejsavófehérje-izolátumot vagy tejsavóprotein-hidrolizátumot, valamint marhafehérje-hidrolizátumot, hidrolizált halkollagénpeptideket, tejes íróport és kazeinfrakciókat és tojásfehérje-port tartalmazó tejfehérjéket tartalmaz, azaz kiváló minőségű forrásokat. olyan fehérjék, amelyek jó oldhatósággal és kiváló asszimilálhatósággal rendelkeznek az emberi szervezetben.
A laktáz egy enzim, amely a laktóz emésztési folyamatáért felelős, mind az emberi, mind az állati eredetű tejben megtalálható. A vegyület katalizálja a diszacharid laktóz, más néven tejcukor hidrolízisét, két egyszerű cukormolekulává - glükózzá és galaktózzá. Az emlősök laktáza, más néven β-D-galaktozidáz, egy olyan enzim, amely természetesen a vékonybél hámjában termelődik, és a vegyület hiánya a szervezetben számos következménnyel járhat, többek között: hozzájárulhat a laktóz intolerancia kialakulásához. .
Az emésztőenzimek olyan anyagok, amelyek lehetővé teszik az emésztési folyamatok megfelelő működését a szervezetben. Ezek olyan makromolekuláris fehérjék, amelyek a komplex vegyületek egyszerűbb formákká történő lebontásáért felelősek. Az emésztőrendszerben természetes úton választják ki őket az emésztőmirigyek és bár minden szerv más-más enzimért felelős, az egyes vegyületek kiegészítik egymást, ezért fontos, hogy egyik se hiányzik a szervezetből.
Az OstroVit készítményben jelenlévő multienzimás DigeZyme® komplex megtalálható:
- α-amiláz , amely a poliszacharidok monoszacharidokká történő lebontásáért felelős enzim, amely azután felszívódik a gyomor-bél traktusból. Az α-amilázt főként a nyálmirigyek és a hasnyálmirigy termelik.
- Semleges proteáz - a peptidáz csoportból származó enzim, amely részt vesz a hidrolízisben, azaz a fehérjék peptidekre és aminosavakra való lebontásában.
- Laktáz – a tej és tejtermékek emésztéséhez szükséges enzim, amely a laktóz vagy tejcukor glükózra és galaktózra történő lebontásáért felelős.
- Lipáz - főként a hasnyálmirigyben termelődő enzimek csoportja, amelyek felelősek a zsírok lebontásáért, a trigliceridek zsírsavakká és glicerinné alakításáért.
- Celluláz – a hidrolázcsoportból származó enzim, amely a cellulózban lévő glükózmolekulák közötti kötéseket katalizálja, ami glükóz képződését eredményezi.
Az OstroVit Animal 8 Proteins összetevőinek tulajdonságai:
A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához.
Javasolt adagolás: Oldjon fel egy adag 30 g terméket (3 kanál) 200 ml vízben. Igényeitől függően fogyasszon naponta 1-2 adagot.
Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne használja a terméket a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). Ajánlott a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód. Ne nyelje le, ha allergiás az összetevők bármelyikére. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők nem szedhetik a terméket. Gyermekek elől elzárva tartandó. Lásd a csomagolás alsó részét. Száraz helyen, 15-25°C hőmérsékleten tartsa ezt a csomagolást szorosan lezárva. Tartsa távol a közvetlen napfénytől.
Tápanyagtartalom
Összetevők: Vanilla: Tejsavófehérje-koncentrátum tejből [lecitint tartalmaz (1); szójalecitinek (2)], tejsavófehérje izolátum tejből [ lecitint tartalmaz (1); szójalecitinek (2)], írópor porban , marhafehérje-hidrolizátum, kazeinfrakciókat tartalmazó tejfehérjék, halkollagén peptidek ( hidrolizált), aroma, tejsavófehérje-hidrolizátum , tojásfehérje por, sűrítőanyagok: xantángumi, akácmézga; emulgeálószer: lecitinek, édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám K; mikrogranulált β-galaktozidáz (Tolerase® L-laktáz), több enzim komplex DigeZyme®.
Táplálék-kiegészítő por formájában. Édesítőszerekkel. A használt lecitin típusától függően az 1-2. A termék tartalmazhat szóját, földimogyorót, egyéb dióféléket, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, rákféléket.
Táplálkozási tények
A termék nettó tömege: 700 g
Adagok száma csomagonként: 23
Adag mérete: 30 g
Aktív összetevők Adagonként 2 adagonként
8 állati eredetű fehérje komplexe 28,3 g 56,6 g
Laktáz enzim 200 FCC* 400 FCC*
DigeZyme®, beleértve: 15 mg 30 mg
- α-amiláz 360 DU 720 DU
- Semleges proteáz 90 PC 180 PC
- Laktáz 60 ALU 120 ALU
- Lipáz 3 FIP 6 FIP
- Celluláz 16,5 CU 33 CU
*FCC – Food Chemicals Codex
Tápérték Adagonként 2 adagonként 100 grammonként
Energiaérték 474 kJ / 113 kcal 948 kJ / 226 kcal 1580 kJ / 377 kcal
Zsír 0,9 g 1,9 g 3,1 g
- beleértve a telített zsírsavakat 0,4 g 0,8 g 1,3 g
Szénhidrát 3,6 g 7,2 g 12 g
- beleértve a cukrokat 2,7 g 5,5 g 9,1 g
Fehérje 22 g 44 g 73 g
Só 0,18 g 0,36 g 0,60 g