Leírás és Paraméterek
- hozzáadott aminosavakkal
- fehérjebontó növényi enzimekkel
- gluténmentes
- alacsony cukortartalmúb
- pálmaolajmentes
- széles íz és kiszerelés választék
A 100% Whey Protein Professional tejsavó alapú fehérje készítmény, melyet kiegészítettünk plusz aminosavakkal és növényi enzimekkel. A termék gluténmentesa, alacsony cukortartalmúb, pálmaolajmentesc és mindezek mellett széles kiszerelés és íz választékkal rendelkezik. Ez utóbbi között megtalálhatók a klasszikusnak számító csokoládé, vanília ízek is, de találkozhatunk citromos sajttortával, sós karamellával vagy akár igazi kávéval készült jegeskávés ízesítéssel is.
A termék összetétele két tejsavófehérje formátumot, az izolátumot és a koncentrátumot kombinálja. Köztük a különbséget a gyártási eljárásban, és a gyártást követő késztermékben tapasztalhatjuk. A tejsavó pasztörizálását követően az izolátumot egy plusz szűrési eljárásnak, mikro- és ultraszűrésnek vetik alá a koncentrátummal ellentétben.
A 100% Whey Protein Professional termékünk jó barátként egészítheti ki mindennapjaid, mivel fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg és a normál csontozat fenntartásához, illetve az izomtömeg növekedéséhez.
A fehérjék, azaz proteinek építőkövei az aminosavak. Az e tekintetben alegységeknek nevezhető aminosavak között találunk esszenciális, feltételesen esszenciális és nem esszenciális aminosavakat. Esszenciális aminosavak azok, amelyeket az emberi szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani. A feltételesen esszenciális aminosavak mivolta abból ered, hogy a szervezet bizonyos körülmények között nem képes megfelelő mennyiségben előállítani ezeket. Elsősorban a változatos és kiegyensúlyozott étrend segítségével tudjuk bevinni őket szervezetünkbe a mindennapi étkezéseink során, fehérjetartalmú élelmiszerekkel.
A tejsavófehérje aminosavprofilját kiegészítettük még egy esszenciális aminosavval, az elágazó szénláncú L-leucinnal, illetve két feltételesen esszenciális aminosavval, L-argininnel és az L-glutaminnal, valamint hozzáadtuk még termékünkhöz egy kén tartalmú aminosavat is, a taurint, mely az emberi szervezetben természetes módon is megtalálható.
Mindezek mellett a receptúrában jelen van még két proteolitikus (fehérjebontó) növényi enzim is, a papayából származó papain (1,5 FIP U/mg) és az ananászban található bromelain (1200 GDU/g).
Ezek összessége alkotja meg a 100% Whey Protein Professional finomra hangolt összetételének legjavát.
A 100% Whey Protein Professional terméket ajánljuk:
- Nőknek és férfiaknak egyaránt.
- Azoknak, akik szeretnék a változatos és kiegyensúlyozott étrendjük mellett kiegészítenék fehérjebevitelüket.
- Azoknak, akik tejsavó alapú fehérjét keresnek széles ízválasztékkal.
- Azoknak, akik szeretik a gyorsan elkészíthető fehérjeitalokat.
- Nem csak sportolóknak.
a. Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően, kivéve a méz&fahéj, csokolédétorta ízek.
b. Alacsony cukortartalmú: <2,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész termékben, vízzel elkészítve.
c. Pálmaolajmentes, kivéve a méz&fahéj íz.
Javasolt adagolás: Keverjen össze naponta 1 adag (30 g = 3/4 adagolókanál = 5 evőkanál) terméket 250 ml vízzel. Edzésnapokon fogyasszon 1 adagot edzés után. Pihenőnapokon fogyasszon 1 adagot bármikor a nap során.
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Tejet, tojást, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Jegeskávé íz: Magas koffeintartalmú termék. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. (32 mg koffein/100 ml fogyasztásra kész ital.) Tárolás: Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.
Tápanyagtartalom
Összetevők:
Banán: instant tejsavófehérjék 89% {tejsavófehérje koncentrátum (tej) [emulgeálószer: lecitinek (szója)], tejsavófehérje izolátum (tej) [emulgeálószer: lecitinek (szója)]}, taurin 3,3%, aromák, L-arginin 1,7% L-glutamin 1,7%, étkezési só, sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), L-leucin 0,3%, csomósódást gátló anyag (szilícium-dioxid), bromelain ananászból kivonva 0,07% (1200 GDU/g), papain papayából kivonva 0,07% (1,5 FIP U/mg).