Leírás és Paraméterek
- 93% tiszta fehérje
- Csak 130 kalória
- 1 g szénhidrát
- 30 g fehérje kanálonként
- IsoChill tejsavófehérje izolátum
- A tejsavófehérjék teljes egyensúlya
ISO Sensation 93 – Pure IsoChill Whey Protein Isolate
Az IsoChill egy tiszta tejsavófehérje-izolátum, amelyet egy új, ultraalacsony hőmérsékletű mikroszűrési eljárással dolgoznak fel. A nem denaturált bioaktív tejsavófehérjék teljes egyensúlyát tartalmazza, beleértve az immunglobulint (IgG), a laktoferrint (Lf) és a glikomakropeptidet (GMP).
Az ISO Sensation 93 elérhető legfejlettebb fehérjepor
édes tejsavóból származik, membránszűréssel és közvetett hővel porlasztva szárítva a legmagasabb termékminőség biztosítása érdekében. Ezt az egyedülálló formulát a kolosztrum tovább fokozza. A kolosztrumot régóta a természet első táplálékának tartják. A kolosztrum fontos biológiai aktivitást fejt ki, ha felnőtteknek adják.
Az Ultimate Nutrition® büszkén mutatja be az ISO Sensation® 93-at, amely 100% IsoChill® Whey Protein izolátumot tartalmaz. Az IsoChill® egy funkcionális tejsavófehérje-izolátum, amelyet egy új, ultraalacsony hőmérsékletű mikroszűrési eljárással dolgoznak fel.
MEGELŐZNI AZ IZOMOK LEBOCSÁTÁSÁT: Az ISO Sensation® 93 glutamin komplexet is tartalmaz. Stressz idején (súlyzós edzés) a test bizonyos részei olyan sok glutamint igényelnek, hogy a szervezet nem tud eleget előállítani. Ezekben az esetekben a glutamin-kiegészítés világméretű változást hozhat. Az intenzív edzés hatására az izomsejtek glutaminszintje csökken, ami lehetővé teszi az izmok lebomlását.
TÖBB SZÁRNYÚ IZOM ÉPÍTÉSE: Az inzulin anyagcsere optimalizálása elősegítheti az izomépítési folyamatot. SI komplexünk alfa-liponsavat, d-pinitolt és 4-hidroxi-izoleucint tartalmaz. Ezek az összetevők hatékonyan javítják az inzulin hatékonyságát és érzékenységét, valamint egy külön molekulával másolják az inzulin izomra gyakorolt hatását. Az izmok nagyobb vércukorfelvétele fokozhatja
a glikogén szintézist, és végső soron nagyobb sovány izomnövekedést eredményezhet. Végül mindegyik kedvez a kreatin, a glükóz és az aminosavak jobb felvételének, és fokozza az izomzat regenerálódását és növekedését túlzott cukorfogyasztás nélkül.
GYORS SZÁLLÍTÁS ÉS KÖNNYEN EMÉSZTHETŐ: Végül továbbfejlesztett szállítórendszerünk tartalmaz egy D-komplexet: az emésztést elősegítő proteáz és laktáz keveréke a kiváló emészthetőség érdekében, biztosítva a tápanyagok maximális felszívódását és felhasználását ebben a formulában. Ezek az enzimek hozzájárulnak az emésztőrendszer egészségéhez, és növelhetik a tejsavófehérje hasznosulását. Próbáljon ki még ma egy ínyenc ízű ISO-Sensation® 93-at, és magával ragadja. Soha többé nem fog visszatérni a normál tejsavófehérje-izolátumhoz.
Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.
Javasolt adagolás: Adjunk hozzá 32 g terméket 180-200 ml hideg vízhez vagy zsírszegény tejhez. Fogyassz naponta 1-4 adagot. A legjobb eredmény elérése érdekében vegyen be egy adagot közvetlenül edzés után. Ez az étrend kiegészítő nem helyettesíti az ételt. A napi étrendet csak kiegészítheti. A tej izolátummal történő fogyasztása semlegesítheti az utóbbi előnyeit. Az étkezések között, valamint a fizikai aktivitás utáni szénhidrát ablakban ajánlott fehérjekészítményt fogyasztani. Ez a komplex kombinálható más fehérjetermékekkel és gainerekkel. Az ISO-t azonban ne keverje az edzés előtti és zsírégetőkkel. Ez tele van felszívódásuk romlásával.
Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Tápanyagtartalom
Összetevők: IsoChill® (kettős hideg hőmérsékleten feldolgozott keresztáramú, teljes spektrumú prémium mikroszűrt tejsavófehérje izolátum) , kolosztrum , glutamin komplex (glutamin peptidek , glutapure® , glutamin , N-acetil-L-glutamin) , SI komplex (alfa D liposav ) -Pinitol , 4-hidroxi-izoleucin , D-komplex (proteáz , laktáz) , természetes és mesterséges aromák , cukorrépa gyökérpor (színezéshez) , laktoferrin , aceszulfám-kálium , szukralóz , szójalecitin