Leírás és Paraméterek
• hozzáadott aminosavakkal
• fehérjebontó növényi enzimekkel
• gluténmentesa
• alacsony cukortartalmúb
• pálmaolajmentesc
• széles íz és kiszerelés választék
A 100% Whey Protein Professional tejsavó alapú fehérje készítmény, melyet kiegészítettünk plusz aminosavakkal és növényi enzimekkel. A termék gluténmentesa, alacsony cukortartalmúb, pálmaolajmentesc és mindezek mellett széles kiszerelés és íz választékkal rendelkezik. Ez utóbbi között megtalálhatók a klasszikusnak számító csokoládé, vanília ízek is, de találkozhatunk citromos sajttortával, sós karamellával vagy akár igazi kávéval készült jegeskávés ízesítéssel is.
A termék összetétele két tejsavófehérje formátumot, az izolátumot és a koncentrátumot kombinálja. Köztük a különbséget a gyártási eljárásban, és a gyártást követő késztermékben tapasztalhatjuk. A tejsavó pasztörizálását követően az izolátumot egy plusz szűrési eljárásnak, mikro- és ultraszűrésnek vetik alá a koncentrátummal ellentétben.
A 100% Whey Protein Professional termékünk jó barátként egészítheti ki mindennapjaid, mivel fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg és a normál csontozat fenntartásához, illetve az izomtömeg növekedéséhez.
A fehérjék, azaz proteinek építőkövei az aminosavak. Az e tekintetben alegységeknek nevezhető aminosavak között találunk esszenciális, feltételesen esszenciális és nem esszenciális aminosavakat. Esszenciális aminosavak azok, amelyeket az emberi szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani. A feltételesen esszenciális aminosavak mivolta abból ered, hogy a szervezet bizonyos körülmények között nem képes megfelelő mennyiségben előállítani ezeket. Elsősorban a változatos és kiegyensúlyozott étrend segítségével tudjuk bevinni őket szervezetünkbe a mindennapi étkezéseink során, fehérjetartalmú élelmiszerekkel.
A tejsavófehérje aminosavprofilját kiegészítettük még egy esszenciális aminosavval, az elágazó szénláncú L-leucinnal, illetve két feltételesen esszenciális aminosavval, L-argininnel és az L-glutaminnal, valamint hozzáadtuk még termékünkhöz egy kén tartalmú aminosavat is, a taurint, mely az emberi szervezetben természetes módon is megtalálható.
Mindezek mellett a receptúrában jelen van még két proteolitikus (fehérjebontó) növényi enzim is, a papayából származó papain (1,5 FIP U/mg) és az ananászban található bromelain (1200 GDU/g).
Ezek összessége alkotja meg a 100% Whey Protein Professional finomra hangolt összetételének legjavát.
A 100% Whey Protein Professional terméket ajánljuk:
• Nőknek és férfiaknak egyaránt.
• Azoknak, akik szeretnék a változatos és kiegyensúlyozott étrendjük mellett kiegészítenék fehérjebevitelüket.
• Azoknak, akik tejsavó alapú fehérjét keresnek széles ízválasztékkal.
• Azoknak, akik szeretik a gyorsan elkészíthető fehérjeitalokat.
• Nem csak sportolóknak.
Javasolt adagolás: Keverjen el 1 adagot (30 g = 3/4 adagolókanál=5 evőkanál) 250 ml vízzel. Edzésnapokon fogyasszon 1 adagot közvetlenül edzés után, pihenőnapokon 1 adagot bármikor a nap során.
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Jegeskávé íz: Magas koffeintartalmú termék. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. (32 mg koffein/100 ml fogyasztásra kész ital.)
Tápanyagtartalom
GINGERBREAD: instant tejsavófehérjék 89% {tejsavófehérje koncentrátum (tej) [emulgeálószer: lecitinek (szója)], tejsavófehérje izolátum (tej) [emulgeálószer: lecitinek (szója)]}, taurin 3,3%, L-arginin 1,7% L-glutamin 1,7%, aromák, étkezési só, zsírszegény kakaópor, sűrítőanyag (xantángumi), L-leucin 0,3%, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), fahéj, csomósódást gátló anyag (szilícium-dioxid), bromelain ananászból kivonva 0,07% (1200 GDU/g), papain papayából kivonva 0,07% (1,5 FIP U/mg).